Baby suka melangut/dongak

Baby saya 2 bulan suka melangut dan mendongak. Kerap pandang ke atas sampai nurse dan cikgu taska pun tegur benda yg sama. Normal ke? Risau pulak habit dia ni.

3 Balas

sy pun tgh search dlm group ni. knp bby melangut atas. pndng lama 😭. kak ipar kata jgn biasa kan sbb blh juling. haa skrg anak kalo pdng depan kita . tiba2 nk naik juling. cpt2 tutup mata dia . sebelum ni xda pun

Normal. Puan boleh baca info di sini ya. https://www.instagram.com/p/CndfSbQvnCR/?igshid=NDk5N2NlZjQ=

normal..raup² muka dia