Baby tak bangun malam menyusu

Baby saya 2 bulan 13 hari dah 2 minggu tidur malam dari pukul 8pm sampai 6am tidur tak bangun2 minum susu. masa baru 2 bulan ada lah juga bangun pukul 3am. sekarang 6am baru nak susu. normal ke?

2 Balas

saya ade terbaca tapi tak ingat kat mana. katanya kalau baby below 3bulan tak bangun menyusu malam kena kejutkan baby utk menyusu.

klau sy normal je sbb bby dh mula ubah waktu tdur dia..sy pun dh sng..sbb mlm dia tdo lma..