Salam momies semua tolong doakan baby saya Selamat sihat dan membesar SEKARANG BABY DI NICU #24week

Baby Oktober Lahir Julai

1 Balas

Salam. Moga baby dan mommy sihat selalu. Selamat berpantang ya mommy. Jaga diri.

2y ago

aaaminn terima kasih mommy..buat masa ni tiada istilah berpantang.. ulang alik ke hospital dan sentiasa berjaga² dengan pangilan doktor amat meresahkan...air mata pun setiap hari tumpah..mengenangkan baby di NICU meskipun hari² melawat sekejap tapi rasa hati sentiasa terus merindu.. semoga anak ku sihat..membesar dengan baik dan selamat momy..saya tak kuat tpi lihat baby berjuang..saya kena Kuat..saya kawal air mata setiap kali lihat baby...waktu pergi dan balik menangis dalam kereta..Allah..ujian xpernah habiskah..? penantian yg lama...utk ada seorang cahaya mata.. tapi di Uji lagi setelah tahu ada Kurniaan nya...😭😢