cukur

Baby nak masuk 50hari. Tp tk cukur cukur lagi. Atok adik takut, ayah takut, ibu lg la takut nak oi. Ingat harini nk cukur jgk! Ibu ibu semua cukur tk rambut baby? Selalu umur anak berapa hari/bulan dh cukur?

cukur
69 Balas

Anak saya cukur time saya dlm pantang lagi..after saya habis mengurut, bidan tu cukurkan sekali rambut baby saya..

7hari cukur by neneknya..skrg 11bulan dh lebat balik...anak laki lambat cukur nnti berat timbang 🤪🤪😜

Baby sy dh nk sbulan pon belom ckur lg. Tunggu cukur jambul nt baru sy botakkan kepala anak lepas raya

Anak sy 7 hari da cukur... Lau takut,ibu boleh panggil ustazah or ustaz cukur kan.... ☺️

Anak saya time dlm pantang...lepas abis saya ngurut, bidan yg cukurkan rambut anak.....

Saya lepas 2 weeks, itu pun sbb rambut baby lebat. Mintak dedi je cukurkan. Buat pelan2.

Anak saya masa unur sebulan saya yg cukurkan suami dah risau takut terluka kepala baby.

hbis pantang bru cukur...ayah ibu cukur sendiri 😂😂😂 atok nenek semuaaa jauh2

Anak saya balik je dari hospital terus cukur. Haritu kena tahan kat hospital 7 hari.

Anak sy dh 2bulan lebih tak cukur lagi. Ingat nk buat akikah nnti baru nk ckur😅