Baby

Baby nak masuk 2bulan . Tp kuat meneran , kenapa ya ? Bg bf & fm . Tp lebihkan bf .

3 Balas

Org tua2 cakap meneran isi. Anak sya dri lahir smpai laa 4 bulan cmtu. Bdan dia pon mmg semangat laa. Lahir 2.66kg jew. Tpi cepat sgt naik berat dia. 4 bulan tpi bdan mcm baby 8 bulan 🤣

Ehhh anak saya macam ni jugak. Kuat meneran sampaikan lepas menyusu tu kena tgk2 dulu takut muntah balik..

Kalau meneran tpi tak berak,itu dorg panggil meneran tubuh sis.. baby sis nak membesar 😊

5y ago

Owh.. ada orang ckp baby begitu sbb belum berapa tau cara mengawal tubuh dia.. ada baby baru lahir belum tau cara bernafas yg btul..