Hi. I dah msk week 21. Tapi belum rasa baby movement. Scan 03hari lepas baby active😂. Kenapa ye

Baby movement

7 Balas

Sama sis. Sy dah 21weeks jugak. Xrasa baby movement. Mungkin sebab kulit perut tebal. Baby bump pon xnampak ni🤣. Tapi masa scan doctor kata baby active je.

2y ago

Baby bump nampak sikit ada rasa tapi movement belum puan

sama dengan saya sis, scan doktor ckp anak awak menendang ni, awak rasa tak? saya ckp kat doktor tak rasa🤣maybe perut saya ni lemak tebal kot🤣 tu lambat rasa..

2y ago

ohhh harap dapat la rasa nanti dia tendang²🤣

mungkin perut awak tebal kot.. sy 16w dah rasa dia gerak gerakk😆😆😆 skrg 20w, lagi la saling membalas , sy tekan dia tendang😆

masih awal , kalau anak first kalau tak mmg dah boleh rasa maybe lemak tebal kot hehe

same la sy..rs geli2 jek. 2 pn xkerap. lom rs lg gerakan yg kuat scan jantung,ok jek.

Saya 24w baru yakin gerakan baby. Mungkin kulit/ lemak tebal?

2y ago

Ya mungkin puan. Mase scan baby active sgt👶😊. I masuk 21 weeks ni

Perut tebai