Baby poo

Baby minum susu formula & susu badan , tp lebihkan susu badan . Baby dh dua hari tak poo poo . Asyik kentot ja . Baby dua bulan . Ada cara nak poo poo kan baby .

7 Balas

Mumy try urut betis bby slow2, urut tapak kaki.. Slalu kalo lebih kn Susu bdn, xde mslh pun kalo bby kurang berak.. Sbb ank sy second n first cmtu gakk. Beza ank first sy n second, ank second ni boy, so mg pyh skit jage nye sbb bole kembung dll.. Tp spnjg sy uat cmtu, alhmdulillah mse dorang bby senang berak, xde sembelit, bby selesa, perut pun xkmbung.. Now preggy no 3..hrap dipermudahkn laa smue nye.. 💕