BABY MENGERAS SEHARIAN DLM TEMPOH AGAK LAMA

Baby mengeras dlm tempoh yg lama dan kerap, adakah normal atau side effect dr sy sprti penat/stress? Sy mkn pun mngeras dan klu lmbt mkn cmfrm lah baby lapar kan. Tp dh mkn dh rehat ttp mngeras

1 Balas

brpa weeks?? sy harithu megeras seharian dlm 21 weeks.. tau2 premie contraction disebabkan gbs.. tak tau gbs bole sbbkan cntractions. pas on antibiotik da ok da pas tu now 26weeks... kena tahan wad sminggu.. pg hosp sis tkut beranak awl

10mo ago

ada ambik sample gbs?