25w4d pregnant

Baby memang panjang akal yaa. Masa ayah dia tak ada dekat sebelah, ayah dia kerja, bukan main dia berkocak dalam perut. Tendang sana sini, berguling lah apa semua. Bila time buka camera, tiba2 diam. takpun, bila ayah dia ada, ayah dia pegang perut, dia mcm freeze dalam perut. Tak nak bergerak banyak 🤣 haih lah anak, kalau dah keluar tiba2 rampas takhta mak kamu dari ayah, mmg mak kamu ni gonyoh kamu habis habisan. Dalam perut dgn ayah tknak, dah keluar jgn nak melepek dgn ayah yaa 🤣🤣

14 Balas

Sama sis dia tunjuk kat mommy je yg dia active, kat daddy dia taknak tunjuk 😂

sma laa sis, sy pn asal nak rakam.. berhenti sda dia bergerak.. mcm tau2 ja

Samalahh hahah sampai risau husband pikir kita ni tipu ke apa ke

hahaha tengah merasa jgkk nie..tabah la