Baby tak nak botol

Baby masuk 6 bulan tapi tak nak menyusu botol, dah banyak jenis botol cuba still tak boleh, ada suggestions tak nak guna botol apa ataupun perlu tukar susu ke?

2 Balas

Sis boleh cuba botol susu pigeon.. Apa2 pun, ni try and error. Ada baby yg mak nya tukar macam2 jenis botol susu pun, dia tak nak botol. Sebab dah biasa menyusu direct ke badan. Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin 🤲🏻

Sama mcm anak saya. Sis cuba la susu kambing. Lpstu botol pigeon wideneck mmg lembut puting.