Hi, saya sekarang pregnant 27 weeks, bila saya boleh mula track baby punya kicks untuk record ?

Baby Kicks - 27 weeks

8 Balas

saya 26 minggu dah start kira baby gerak sebab dah ada sejarah gugur dulu masa 24 minggu .so misi nak pantau lebih awal .akan susah ye sbb bdan kita besar..nk boleh ase baby gerak agk payah😅...tapi cuba je..cuba tepuk2 atau minum air sejuk..confirm dia kick kuat🤣

Doc akn bgitahu bila awk kena buat kick baby. Senang awk tanya doc hospital awak start berapa week boleh boleh kick baby awk tu.

saya selasa ni 27w 4day. ada checkup dgn misi. dia da pesan awal dia nk ajar cara tick gerakan baby 🤭.

skrg saya baru masuk 29weeks, start record baby punya kicks masa 28 weeks arahan kk.

sya da mula record baby punya kicks kmrin, 26week 3days...atas arahan kk..

Nnti nurse akn bgitau awak bila kena track gerakan baby sis..

28 week baru doc suruh start track baby kicks😊

28 weeks baru track baby punya kicks