Kira baby kicks.

Bila ya perlu mula kira baby kicks? Kadang2 rasa confuse, mcm mana rasanya eh? Saya bru masuk 19 weeks. #firstbaby #1stimemom #advicepls #bantusharing #mommybuntu

1 Balas

7bln baru start kira. 19bln rasa slow je baby gerak. Mcm bubble atau angin dlm perut. Kalau x rasa lg tu normal. First baby ada yg lmbt rasa. Ada 6bln lebih baru dia tendang.

3y ago

alhamdulillah lega rasa. sbb byk yg share pasal baby kick tpi rasa tk sebut pula bila. thanks yaa ❤️