Berat badan naik

Baby kenapa tendang arah kiri perut.... Adakah normal? Kalau minum air masak banyak,berat naik ada kemugkinan x?

1 Balas

hai mommy. gerak tendang baby ni random sebenarnya. mungkin sebab kaki baby memang arah ke kiri jadi mommy rasa tendangan di sebelah kiri 😊 air masak ni setahu saya free kalori. minum segelen pun tetap tak naik berat sebab takde kalorinya tapi tetap perlu berpada pada dan jangan berlebihan ❤