little princess

baby girl born on the 17th may. got admit bcoz of low oxygen level. after couple of days, baby clinically ok. now doc found an uncommon bacteria in her blood system. help!

1 Balas

Banyakkan bersabar . Husband and wife kena kuat nak hadap . Insyaallah tak de apa . Doa banyak banyak untuk baby . Mommy stay strong, jangan nangis, jangan stress, pantang elok elok and enjoy susu kan baby . Tengok muka baby , doa banyak banyak.

5y ago

thank you. Alhamdulillah discharge frm hsptl 2 days ago