baby feeding

baby girl is 2montha old drinking only 2oz every 2hour and 30min some says she consume lil amount of milk some says ok pls advice me all mothers

1 Balas

saya tak sure juga baby sepatutnya minum banyak mana tapi saya rasa as long berat dia naik okay lah tu . selalu kalau saya pergi kelas tinggal baby saya tinggalkan susu 5 bekas , satu bekas tu 3oz untuk baby minum dari pagi sampai petang . sekali minum 3oz tu habis . malam menyusu direct . setakat ni baby saya berat naik je