Morning sickness yang teruk

Baby dah masuk 7 minggu dan semalam baru pergi doktor untuk check dan ambil vitamin. Doktor cakap at least ambil vitamin boleh legakan perut masa makan dan tak berapa asyik nak muntah. Tapi hari ini pagi sebelum nak pergi kerja, muntah sampai tak larat nak pergi kerja. Terus ambil mc dan take rest. Tak larat nak makan dan minum. :(

2 Balas

Sy dulu elak muntah mkn sikit2. Pagi2 makan biskut kering berkhasiat dulu (eg: Jacob), minum air putih sikit2 tp kerap utk elakkan terhidrat. Sy hidu buah orange utk elakkan rasa mual😅

Biasa lh tu sis..