Bila baby bump akan kelihatan ?

Baby bump selalunya akan kelihatan pada week ke berapa ya ?

6 Balas

mcm saya skrg dah nak masuk 4 bulan. dah nampak perut. rasa mcm cekang je...kwn2 pun tegur dah besar perut🤭 saya baby first juga. kalau tidur masa baring tu kalau nak pusing2 badan perghhh sakit juga smpai menangis. semoga kita semua kuat & enjoy je sepanjang kehamilan ni🥰

semua org berbeza, klau pertama kali mengandung biasanya 25weeks keatas baru nmpk ketara. saya masa anak sulung, dah 35weeks pun org tak perasan saya mengandung 😩

1y ago

haha sama,sampai org tanya eh bila awk prgnt?tgk² ada bby😂

Saya time 2weeks dah terus naik so mmg dpt rasa ni mengandung ni. 2nd pregnant. Skrng dah 3bulan 36inch dah perut. Setiap org lain2 😅

Bergantung pada badan, dan kandungan yg keberapa. Macam sy kandungan yg ketiga, skrg 11weeks pun dah nampak baby bump 🥰

Saya 11w, taktau la baby bump ke buncit mcm sama saja😂

1y ago

Hahahha kann. Sy pun confused. Nak kata buncit mcm tak sampai hati

Saya anak prtama, 14w..