Puting baby

Baby boy i asyik menangis je.. leas minum susu.. tak sampai 5mnt menangis lagi lapar.. kadang2 langsung tak boleh tinggalkan dia... lepas minum mesti nangis.. stress betul nak jaga dia... i bagi susu bdan + susu fm.. lagi dia tak diam nangis juga... kadang2 kena baring je sebelah dia bg susu badan.. letih.. hari ni decide mau letak puting bagi dia... ada tak kat sini letak puting kat baby... share sikit.. #bantusharing #firstbaby

15 Balas

Baby boy memang high demand sis. Baby saya pon mcm tu. Saya terpaksa bg pacifier sebab dulu kerja. Now da resign saya bg pacifier time dia nak tido je. Da lena, saya tanggalkan.