Puting baby

Baby boy i asyik menangis je.. leas minum susu.. tak sampai 5mnt menangis lagi lapar.. kadang2 langsung tak boleh tinggalkan dia... lepas minum mesti nangis.. stress betul nak jaga dia... i bagi susu bdan + susu fm.. lagi dia tak diam nangis juga... kadang2 kena baring je sebelah dia bg susu badan.. letih.. hari ni decide mau letak puting bagi dia... ada tak kat sini letak puting kat baby... share sikit.. #bantusharing #firstbaby

15 Balas

Kalau baby boy memang macam tu sis, kadang setengah jam dia bergayut je, sampi kebas kebas tangan, bersabar la sis, jgn stress stress, enjoy the journey

saya ada bg bby puting. tp time tido & nangis je. kdg bby siap main buka puting sndri. lgpun dia dh pndai msok jari dlm mulut.

sy pernh alami tu, then sy ada bgtau nurse . nurse ckp, baby tu nak bonding2 dgn mama dia...

Baby u brpa bulan,klu usia dia awal lg..normal la tu sis...

baby nak mengempeng je tu ataupon baby jenis high demand.