Alhamdulillah scan hari ini 20 wek

Baby boy Alhamdulillah 12 tahun penantian lepas gugur tahun lepas doakn sy y mom sehat sampai mada bersalin

Alhamdulillah scan hari ini 20 wek
44 Balas

alhamdulillah..tahniah sis..saya pon penantian 12 tahun..syukur skrg da 15w..semoge semenye baik2 saja utk kite smpai melahirkn ye sis.. aamiin..😘

4y ago

Alhamdulillah baby raya la kita.. Allah pilih jg kita utk merasai nikmat sebagai ibu

InshaAllah Aamiin , Moga Allah lindungi sis dan baby dengan sehingga selamat bersalin ☺️

Alhamdulillah.. Jaga kndungan sis baik2.. Smoga dipermudahkan hingga bersalin.. Aamiinn..

Alhamdulillah.. Jaga diri & kandungan ye sis.. Smg Allah permudahkan segala urusan sis..

Syukur Alhamdulillah... Jaga diri baik2...moga kita semua selamat hingga melahirkan nnt

Tahniah sis semoga mom and baby sentiasa sihat and everything goes well aminn 🙏🏻

alhamdulillah... kite pun sma2 gugur thun lpz .. smoga urusan kite dprmudahkan ye...

alhamdulillah. jaga diri ye mommy :) semoga dipermudahkan segala urusan, amin ❤️

Alhamdulillah, semoga sentiasa dlm lindungan Allah dan membesar dgn sihat. Amin

Alhamdulillah tahniah sis.. Smoga d pmudahkn Urusan.. Aamiin ya rab