12 weeks 2 days

Alhamdulillah, Hari ni buka buku pink, baby sehat, Scan hari ni 23/3/2023. Besar dah.

12 weeks 2 days
9 Balas

wow npk jelas dh bsr sy 12weeks 6days scan haritu 9week kcik lg tp doc ckp Ank TGH swiming xduk diam😅

Alhamdulillah tahniah semoga bby sihat😊saya 28hb 3 bru temu janji untuk scan 11w

1y ago

Sama saya 28hb 11 weeks

Tahniah.. kiraan weeks sis ikut 1st day period sama tak dengan kiraan weeks waktu scan ni?

1y ago

sama sis, Last period 25/12/2022. kira dri hari awal period, tarikh lahir baby 02/10/2023.

Hi, gmbr scan ni kamu buat d klinik swasta atau kerajaan? Wah bgs oo ada bg details

1y ago

klinik swasta, puan

alhamdulillah tahniah mommy 💓 semoga dipermudahkan urusan 💜

1y ago

amin, terima kasih, semoga selalu sehat.

Doakan saya semoga ada rezeki saya lepasnii 🤲🏻🥹

1y ago

insyaallah. saya doakan sis, dpt zuriat ya.

sis, 1st time bukak buku pink kena buat temujanji online tak?

1y ago

saya temujanji, terus pi klinik, sebb kan, masa 6 weeks, 8 weeks,dah scan. hri ni 12 weeks scan ke 3 kali lah. terus dapat buku pink, saya tak buat temujanji online,

Apa dokumen2 yg diperlukan masa bukak buku tu sis

Tahniah..semoga awk ngan baby sihat amin 🤲🏻

1y ago

terima kasih.