Baby

baby boleh stop pakai stokin umur berapa bulan? baby saya 2 bulan 15 hari, pastu rumah agak panas,macam kesian kat dia kena pkai stokin,tapi takut kembung pulak kalau tak pakai....ibu dilema?

60 Balas

Tgn dh bolh bkak..tp tgn nye kembang..sbb dlm sarung dy genggam nti xkembang tgn ny

Anak 1bln lepas sarung tangan ,tapi kalau stokin ,masih guna sampai skg😊,dah 6bulan ini.

Angin tak masuk melalui kulit,, follow doctor kt fb.. Banyak dia share..

Biasa kan buka stoking nanti baby membesar takut pula dia nak jejak itu laa ini laa

Haha baru nk tny soalan cmni dlm ni...okla tu tgl baca je org komen....hihi

3 bulan blh Sdh buka.. Kalau pagi jgn pakai stoking mlm saja pakai

sapu minyak telon je sebelum tidur. dah besar takyah pakaikan socks.

Kaki sebulan tngn 2bln.. mlm pakai stokin kaki tngn smpi 4/5 bln

Abis awk pantang bleh la start lepas mitten dan booties baby..

Pakai wktu mlm jee...siang hari panas klu nk bg pakai...