2bulan19hari.

baby blm masuk 3 bulan tp dia dh pandai tahan mata. sampai letih mata tu. pastu tidur nk tidur di dada saya. dan dia rajin masuk tangan dlm mulut dn hisap. knp ye?

2 Balas

Bby sy 2bulan 16hari.. Mmg hisap jari/penumbuk dia utk soothe diri sendiri.. Bijak dah, tdo bgn kejap2.. Lena didukung.. Diletak bgn... 😅😅 mlm kdg2 meragam jg.. Siang tdo dlm ayunan yg terpaksa dipasang eletronic cradle.. First bby jg ni.. So still learning.. Hihi

5y ago

patutlah.. hehe. part tidur tu payah. kalau siang jenuh nak buat keje . malam pun sama pkl 1 2 pg baru lena tidur.

Anak saya pun tu juga sis bagi susu badan ke

5y ago

campur. tp banyak bg fm sbb susu badan sikit. jarang baby kenyang.