macam mana nak atasi anak(baby 3month) batuk dengar mcm berkahak

Baby batuk

1 Balas

sis..better ke klinik...jgn sampai kahak tu sampai ke paru2 anak..minta doktor check...and then request nebulizer kalau bole. nebulizer fungsi dia cairkan kahak..bila kahak dah cair..dia akan keluar dari najis baby...ada doktor sarankan neb + sedut kahak..ada yg suruh neb je...better g klinik sis..sy anak sampai berbunyi saluran pernafasan dia until susah nak tdur..kesian...rasa mcm nak sakit dia tu pindah kat kita...sbb bahaya kahak nie...

1y ago

minyak kapak pula..minyak kayu putih ya sis.. 🤣 eucalyptus oil tu