6 month baby

Baby baru nak start makan. Food processor atau hand blender? Mana satu pilihan mummies ya?

16 Balas

sy pakai blender yg biasa.. tp make sure bukan blender yg bekas Kita dokk pakai blender cabaii tu.. beli jaq saja..

saya pakai blender pasal kalau nak beli food processor tu takut kejab je kan guna bazir duit 😁 tu kalau saye lah

4y ago

Tu la. Terfikir mcm tu jugak. Cuma kalau food processor tu siap boleh steam bagai kan

blender lps tu tapis..kl dh 7m+ xpyh tapis la cz blend pon cukup dh halus

Food processor. Senang dan jimat masa. Boleh steam dan blend terus.

sy nxt month bru ank start mkn. sy prefer hand blender.

Boleh try bagi baby food dari babykidsfoodjb (igz)

mne2 pn ok..tp sy lbih ske blender..mudah..

Hand blender Biarlah baby tu rsa air tgn ibu

4y ago

Food processor pun ibu jugak yg kena masak😂😂 anyway thanks. Saya pun rasa hand blender lagi berbaloi beli

Pakai blender biase tu je.. 😁

Hand blender. Lebih fresh 😊