makanan tambahan

hi, baby baru nak masuk 7weeks. tapi saya kurang selera makan tapi kerap rasa lapar.. boleh cadangkan minuman & makanan @ vitman yang boleh tambahkan nutrisi dalam badan? untuk baby dapatkan zat yang secukupnya... #mommybuntu #babyfirst

2 Balas

Sis tengah pregnant 7 weeks ke? Kalau tak selera makan, cuba makan buah buahan. Yg penting jangan perut kosong. Saya masa 1st trimester dulu kena gastrik sebab tak selera makan. Lagi rasa menderita tahan sakit gastrik. Lepas tu saya mmg akan paksa diri makan. Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin 🤲🏻

Kene paksa jugak makan sis . Tak semestinya makan nasi je.. makan ubi pun okay.. saya waktu anak first tak selera makan.. suruh suami beli ubi je rebus buat sambal ikan bilis.. ummmm sedapp tu.. hehe. . sekrg sy prngt anak kedua 30 week doakan yaaa