Hai,nak tanya..mcm mana cara kita nk tau telinga baby msuk air ya.sy xperasan masa mandi baby.

Baby baru 30hari++

2 Balas

Slps mandi baby mesti susu dan tdr kan .. Sis tdr kan dia menyiring la sis.. Biasa baby susah nak masuk.. Sbb banyak malaikat yg jaga waktu baby.. Dan klu trmasuk air pun baby trasa skit pasti baby nagis2 dan tk selesa

saya pun tak tau. tapi cuba mengiringkan baby awk kiri or kanan. kalau ada air masuk nanti keluar la.