Kenapa bayi kurang minum susu

Hi . Kenapa bayi kurang minum susu. Bila sllu ofer susu dia biar ja dlm mulut, kdg tk hisap sgt, kdg sembur balik susu . Kenapa ya#bantusharing #firstmom

6 Balas

tapi berat anak naik sikit 200grm je.. nurse pesan kerap bg susu .. perut ank saya kecil ke? bby 7 bulan .. bagi susu fm .. 1onz je sejam. kalau buat 2onz 2 jam baru habis..

12mo ago

pemakanan baby awak mcm mana? polar tido baby okay x

Bayi nk msuk 10 buln pun sma kurang susu tp mkn ok..kalau di rumah mmg direct susu bdn cuma sya tkut dia xckup susu..buat susu botol mmg buang cmtu je xminum.

8mo ago

Sama la anak saya pun dr baru lahir smpi skrg dah nak masuk 2 tahun 2 oz je susu die😅😅 tp sy bg mkn betul2 ..and bg jugak susu farm fresh or dutch lady kotak tu..

sebab kenyang maybe? awak feed on demand ke ikut timing? time nak offer susu tu memang sebab nampak dia dah lapar ke?

usia baby awak? baby directfeed ka botol susu

Maybe dah kenyang… usia baby berapa?

bby bpe bln? bf ke btol?