Knocking her own head

My baby always knock her own head or forehead. Sometimes when she landing on the floor, she will knock her forehead on that then cry. I just think her head sick but whyy she like that 🤦🏻‍♀️ Also she will knock her head with hand. Seriously i’m worried with my baby on her attitude to hurt herself #1stimemom #bantusharing

7 Balas

same goes to my son. baru 1y4m .. dia akan sengaja ke arah dinding atau pintu then letakkan kepala slowly . pastu buat muka mcn sakit then datang kat saya bagi kepala dia suruh kita gosok gosok . almost everyday yaaaaaaaaa ... saya taktau dh nk habaq lagumana nk kata jagan sakgi lagi dia buat . saya hanya mampu peluk dia pastu ckp elok elok . and bisik bnda baik baik , cakap dia baik , dia pandai , cerdik. habis sgt kalau dia buat jugak saya iqomat je . trus tak buat dah . dtg kat saya , saya peluk terus lenaaaaaa ... gitulaaa seharian bersama diaaaa .. again and again sampai la dia faham apa itu sakit . mybe skrg dlm fasa dia meneroka benda baru . and dlm fasa dia berlajar untuk tantrum , kawal emosi .. dia banyak ajar saya erti kesabaran😊 ..