Keluar darah mcm Luka..

Baby aktif.. tendangan cukup 10.. perut xsakit xda tanda2 nk brsalin.. Td g toilet nak pee.. ada darah kluar.. xda ketulan ada.. cair ja.. Nk p hsptl skrg ni hsbn OT.. Mohon pendapat.. ada kah sbb HB low Penyebab kan pendarahan?#pregnancy #mommybuntu

1 Balas

Better segera ke hospital. Message husband dan inform perkara ni. Kalau husband izinkan, mommy boleh ke hospital dulu naik grab. Kalau tak dapat sekarang, bila husband balik kerja, cepat2 ajak ke hospital. Tapi berat hati saya nak suggest mommy tunda2 ke hospital jika alami situasi macam ni. Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

3y ago

betul better gi hosp terus