Demam kuning

Baby ada kuning .. mcm MN ye momies nk cpt turun kn kuning🥴

Demam kuning
56 Balas

Minum susu kambing.. Anak sy minum susu kambing kat farmasi.. Jenama karihome

Sy mndikn ank sblm ke kk tu air sirap..klo tdk pn bgi air jus anggur hitam tu

kerap kan menyusu badan. dalam 2 jam bagi susu baby. jangan biar baby tdur.

Kerapkn mnyusu sis... ad org ckp guna air rendaman teh hijau menjadi...

Momy Minum air tin lengkuas InshaALLAH kuning bby akn cepat turun 😊

air daun kabu dgn air pokok bunga kertas.. ramas bagi mndii..

susu kan baby kerap awak. semoga dipermudahkan urusan 😊

saya makan kurma je.. alhamdulilah turun terus jadi 85 jew

bnykkn bby susu bdn n cb mndi air kucai..insyallah turun.

Kerapkan menyusu. Tiap 1 jam setengah atau 2 jam sekali.