KELUAR DARAH BEKU SEMASA MENGANDUNG 9 MINGGU

assalamualaikum sahabat semua...saya mengandung 9 week anak ketiga .. apakah normal darah beku berlendir keluar.. tetapi tidak memenuhi pad... Dan doktor ada memberitahu saya bahawa kantung baby ada. Namun dengupan jantung masih tiada ..adakah baby saya baik-baik saja#ingintahu #pegalamanbaru

2 Balas

normally okay jntung dpt dgr even jnin tk nmpk . awk kena banyk2 rehat . and dctor pkar sy ckp if ada spotting , bleeding or cramp mnyucuk itu kena risau . sy hri tu cramp pun kena tahan ward 3 hari . 7 week dpt dgr heart beat and nmpk skli bby . 10 mnggu bby dh lompt2 .

8mo ago

sy bleeding. bru kuar wad. takda skt perut skt pinggang. sy skrg mkn ubt duphaston ... dktor scan nmpk kntung n baby.cuma jngtung x nmpk .. nnt 10 week scan balik cmne ..wktu bleeding cmni boleh brsama suami k? sy jd ngeri pulak 😭

saya takde pengalaman mcm tu, tggu jawapan mommies lain yg mybe prnah ada pngalaman yg sama. apa² pun smoga yg baik² utk puan & baby

8mo ago

Sekarang tengah masuk week 13. Setiap mommies berlainan symptoms.