Udang utk baby

Baby 7bln boleh mkn udang x?

3 Balas

Kalau sye , udang2 atau yg blh menybbkn alergik nie sye try n error time dh setahun. Sbb risau dgn alergic reaction tu . Tpi terpulang pd ibu2 .. better bgi sikit2 ., tgk bby okey bru tmbh lgi

Boleh cuba bagi sedikit untuk cuba tengok tahap allergic anak. Kalau lepas anak makan ada alahan/ keluar ruam merah better stop beri.

Boleh awak. Beri dalam kuantiti yang sedikit. Tapi kalau anak ada eczema, seeloknya beri 1y++