siapa pernah bagi utk bby ?

baby 3month , dctor bgi ni utk bby sbb bby btuk . ada tak moms yg prnh guna juga ? sbb sya cri kat google utk bby 6month up .

siapa pernah bagi utk bby ?
5 Balas

nurse dkt KK cakap kalau demam ade ubat minum untuk baby. kalau selesema dan batuk dorg takkan bagi sebab ada effect mengantuk. takut kalau bagi pada baby, terus tidoo.. 😅 baby sy demam 2 bulan ada la ubat mnum. cuma kalau batuk selsema kena ikhtiar buat rawatan dari luar bukan minum / makan

klinik swasta ke kk? tkyh bagi sbb baby bawah 6buln mana ade ubat. pergi dkt tiktok, beli minyak herba asmak and patch kurng kn batuk. type je mcm saya type tu. beli and ikhtiar sapu dkt dada and blkng badn anak. urut² sikit

anak sis penah warded ke ? sbb anak sye stiap kali lps discharge ward doktor akan bg ubat ni untk tempoh tertentu untk prevent dia dari sakit yg berulang.. Alhamdulillah ubat ni mmbantu prevent sakit dia.

Tak pernah bg ubat utk baby lagi2 bawah 6 bulan sis..lagi2 ubat batuk/selesema

better pakai ubat asmak,beli ubat drop kt hidung tu kt famasi..khas utk baby.