Assalamualaikum, nk tnya, normal ke klau ank usia 3bln berak sekli sehari?

Baby 3bulan

5 Balas

Waalaikumsalam, Puan. Jika anak Puan fully bf normal. Saya kongsikan pengalaman saya. Anak saya pernah seminggu tak buang air besar. Doktor kata normal, asalkan baby tiada tunjuk tanda-tanda seperti sakit perut atau tak selesa.

Bagi saya normal . Baby 2 bulan pun berak sehari sekali . Kdg2 2 kali sehari . At least baby ada berak .

Normal sis, macam baby sy jugak. naik 6m ke atas baru berak selang sehari

Normal kalau ebm(susu ibu)

normal kalau bf