How To Fully Breastfeeding Newborn Baby

My baby is 20 days and till now I breastfeed and giving my baby formula milk. How can I slowly change to fully breastfeed? The reason I giving formula milk is bcause I hv low supply of breastmilk :( if I pump I only get 2 oz per pump with both breast. Tq.

19 Balas

pengalaman saya: 1. banyak minum air masak 2. urut satu badan 3. kerapkan direct feeding

try mnum Sheklee ESP sis ,syaa mnum tuu, anak first sya fully BF smpai 4tahun lbih 😊

2oz is enough for newborn. newborn stomach capasity is only like cherry.

Don't pump. 2oz is enough for 20 day old baby. Check baby poo and pee.

makan lobak putih dear. memang akan produce banyak susu. or dah try urut ur breast?

keep on directfeeding sis . baby under 1m jgn intro botol . takut nt bby reject df

minum horlick setiap hari... dicampur dengan susu

hi ms.u need lactation advise u can txt me

minum air horlick mmng mmbantu