Baby sembelit

Baby 1bulan lebih sembelit ad cara x nk bg x sembelit, sy campur susu BF&FM sbb susu kurang.. sy guna susu dupro baby sembelit najis jd keras..ad cadangan susu lain yg ok utk baby x sembelit??

2 Balas

Try & Error sis . Dutchbaby atau frisolac pun okay . Beli yang kecil cuba dulu . If tak jadi jugak beli la s26 . Lain baby lain demand . Semoga baby sis serasi mana2 susu .

2y ago

Dutchbaby sy dah try tp nk tnggu membuang tetap lama, tp najis xkeras.. TQ sis, ok sy try susu cadangan sis ..