Baby Sembelit

Hi. Blh suggest susu fm utk baby 2 bln sembelit? . Sblm ni saya guna enfalac a+ najis dia warna kelabu kuning. Dan sa try tukar ke frisco gold baby sembelit la pula. Dah nangis2 nak teran tp xda keluar najis. Kesian saya tengok. Susu bdn pla x cukup lg thats why saya bg susu fm.

1 Balas

Cuba bagi air masak sedikit.. jangan banyak ya.. Dan cuba kurangkan sukatan sudu tepung susu.. kalau sepatutnya letak 2 sudu tepung susu, letak 1 setengah sudu saja..