Keputihan pada minggu 16 pregnant

Awl² dlu keputihan sikit je melekat skit kt panties . Skrng meleleh smpai nk solat xselesa siap pakej gatal² lgi brpe kali basuh pun sama je. Tgk warne tu putih susu n ad bau sikit xkuat pun . Nk tunggu appointment kk pun lmbt lgi . Kalau pakai petua org dulu selamat x? Mcm rendam dlm air suam letak garam . Nk check kt klinik swasta bajet la pulak . Help please

1 Balas

boleh sis..selamat je utk ibu n baby rendaman tu. sis xyh tunggu appointment pon x pe .gi je kk jumpa doc .pengalaman sy dulu doc akan buat swab test kt bawah dan bg ubt insert..

11mo ago

ok baik sis tq