nak tanya ?

Awal2 preggy boleh bersama ke? Xde effect pape ke kt baby? Bru 5weeks

13 Balas

Untuk permulaan ni, tak digalakkan la sis. Baby pon tak kuat lagi. Tunggu la 3m keatas ye kalau boleh.

5y ago

Sama2. Sis explain kat suami elok2 mintak hold dulu. Baby dah kuat, silakanlah sampai nak bersalin lagi kena kerap. Nanti time berpantang lagi tak leh buat apa. Kesian mmg kesian. Tp kesian lagi kalau apa2 jadi kt baby. Enjoy your pregnancy ❤