Susu awal kehamilan

Awal hamil boleh ka minum susu ni.. kandungan bru masuk 4minggu#seriusnanya

Susu awal kehamilan
12 Balas

ok ja minum susu. mmg penting pun utk preggy woman😄🌹❤️.... yg plain pun ok kalau xde masalah GDM.... sesetengah orang xleh nak telan susu plain.... ikhtiar add milo or coco skit sahaja... if mcm anmum ade chocolate flavor... boleh try.. tapi anmum manis skit.. kalau xde masalah gula leh try👌😍😄

Susu utk ibu mengandung ni depends jgk atas keperluan.. sbb ada yg manis kan.. takut sangkut gdm. kalau morning sickness blh la try consume bg tmbh keperluan badan.. topup calcium jgk

boleh ja doktor suruh syaa minum susu ni..sebab anak2 saya no2 kecik skrg ada kat syurga ,anak no3. syaa minum ni alhamdulillah dia membesar dengan jayanya..

Bleh je . Sy dri first line upt samar sy dah minum susu prgnnt . Sampai lah dah nak masuk 2bulan . Dokter pun galak kan minum susu . And amal kan folic acid ok

boleh minum la...jika ada yg xblh minum susu pregnant yg lain boleh try minum susu frisomum ni..sbb dia vanilla dan honey...

xde masalah nak minum susu dari awal mgdung. lgi bagus sb cukup nutrition. sb kdg2 ibu mgdung x boleh telan buah dgn sayur.

sy mmg amalkan susu frisomum ni dr awl hingga ke akhir kehamilan..utk sy ok je xde masalah masa preggy..semua ok

sy minum susu ni masa pregnant. sdp. takde sangkut gdm ke apa Alhamdulillah.

Hi, semua jenis susu boleh minum. Cuma kalau boleh elakkan yang flavored.

boleh je utk lawas membuang jgk bagus utk baby n ibu