IKAN MASIN PANGGANG KETAGIH🔥🔥🔥

Available ready stock ♨️ IKAN MASIN PANGGANG🔥 ketagih🔄 “ makan sama nasi panas ja geng compom tambah nasi ye❗️❗️😝 AMARAN ❗️❗️❗️ TIDAK SESUAI UNTUK ORANG YANG DIET❗️❗️ 😂🙏🏻 Untuk pengetahuan anda semua⁉️ Kami mengunakan ikan masin yang berquality tinggi💯dan bahan2 yang halal. Iaitu ikan masin putih dengan aroma menyelerakan dan 3 rasa yang sangat nyaman dan membuka selera anda,sekali cuba pasti nak lagi.🤩 #ikanmasinpanggangketagih #bysheilasyafie #homemade #muslimproduct Pm for your order http://www.wasap.my/601116198169/sheila

IKAN MASIN PANGGANG KETAGIH🔥🔥🔥
1 Balas

mg dmurahkan rezki..aamiin...puan ada buat iklan dkt ruang jual tak?? dgn dkt shopee... kalau blh next time puan pos dkt ruangan di sediakan k ;) mana tahu ada rzki puan di sana ada yg bc n tgk iklan ni di bhagian jual dan beli tak slh sy TAP ada sediakan ruangan utk jualan.. mg dpmudahkan segalanya.aamiin