Salam semua, baby saya 2bulan15hari.. kalau baby tido.. patut ke kita kejut baby untuk mandi?

Atau tunggu baby bangun sendiri?

5 Balas

sy xkejut .tnggu dy bangun,,da bangun dy da segar main2 bru mandikan...wlwpn da petang bby bngun malam pn xpa je sy mandikn air suam tk pn lap2 je aslkn xkacau tdr bby.klw paksa dy tngh tdr nyenyak lps tu kejut mndi nti bby xok mood asyik nk nngis tdr terganggu

wasalam.. klu sy tunggu baby bgn sndiri. bila da bgn , bg myusu dulu.. then rehat kejap.. main2 dgn baby.. dlm masa 40-45 minit barulah mandikan baby..

Sama dilema mcm saya. Sy tunggu dia bangun sndiri..

tgg je bby bgn. mandi 1x sehari pon dh ok

Tak perlu. Biar baby bangun sendiri.