Opk positif dah kan

Asssalamualaikum sahabat²..Hari ni cd14 dah kira positif kan ☺️ sy ttc 8tahun

Opk positif dah kan
7 Balas

positive. klau ttc , tak perlu tggu opk +ve baru nk bd. lepas period kering elok, dah boleh start 3 hari sekali, buat ja sampai jumpa +ve opk. then DPO3 or 4 dah boleh stop sampai next new cycle jika gagal. tak payah buat hari2 pun bila +ve opk, kualiti sperm pun penting jgak.. jika kaedah ni tak membantu,boleh add on kaedah BBT(body basal temperature) lebih tepat berbanding opk.

2y ago

ohh i see..ok sis thankyou so much 👍🏽☺️