39 weeks 6 days

asssalamualaikum mommies.. ad x y sma due ngn sy 22/11/21 tp blom ad tnda2 nak brsalin lg?? risau haa... tkot kna czer jaa nti. klau boleh nk brsalin normal... 🙈 #ingintahu #firstbaby #firstbaby #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya #1stimemom

8 Balas

Sama la saya due 22/11/21. Baru bersalin 18/11/21, 4 hari lepas...contraction yg dahsyat & air ketuban pecah. Sebelum ni booking nak bersalin kat satu hospital ni, diorang mmg dah bagi tarikh 2/12/21 untuk serah diri kalau masih blm bersalin dari tarikh edd. Tapi tarikh tu depends utk keadaan mommy spjg hamil..