39 weeks 6 days

asssalamualaikum mommies.. ad x y sma due ngn sy 22/11/21 tp blom ad tnda2 nak brsalin lg?? risau haa... tkot kna czer jaa nti. klau boleh nk brsalin normal... 🙈 #ingintahu #firstbaby #firstbaby #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya #1stimemom

8 Balas

Hi sis. due sy 25.11. 4 hari lalu sy ada kontraksi 1 in 10 minit. then sy p hosp. ada bukaan 1cm. bsuk nya kluar lendir. then smpi harini belum ada tanda2 untuk bersalin lgi. skit pun kdg2 dtg sja . smoga kta dipermudahkan nanti.

2y ago

sis shine dipksa bersalin ka msa tu