39 weeks 6 days

asssalamualaikum mommies.. ad x y sma due ngn sy 22/11/21 tp blom ad tnda2 nak brsalin lg?? risau haa... tkot kna czer jaa nti. klau boleh nk brsalin normal... 🙈 #ingintahu #firstbaby #firstbaby #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya #1stimemom

8 Balas

Normally kalau dh lebih due date utk firstbaby kena induce n bersalin normal melainkan ad komplikasi lain mcm terlalu baby besar atau sebagainya

2y ago

sy pg td skit bwah prot ngn prot mngeras.. bgtaw nurse... nurse ckp suruh p hosp.. sbb rsau klau prot slalu mngeras... tp dy mngeras dlm smnit 2 ja.. pastu okay.. tggu sejam plak.. dy mngeras lgi...