Pampers sebelum newborn ade x lagi ek.yg khas tuk BBY yg pusat xjatuh lagi tu..sy beli yg newborn

Pampers sebelum newborn ade x lg ek.yg khas utk pusat baby xjatuh lg tu.beli yg newborn.. #

8 Balas

pampers ygnewborn tu mmg sesuai lah utk bby lahir sebab tu lah saiz yg paling kecik ,nama pun new born🤭..lepas tu baru lah s,m,L,xl..xxl..sya dah 4 org ank mmg pakai yg newborn punya walaupun pusat lum tangal lagi ok je .

3y ago

tima kasih sis..

If sesiapa nak pampers saiz S belum buka , boleh comment saya no awak . Saya bg jual rm20 je

saya kalau newbron guna pet pet boleh lipatkan sikit janji tak kene pusat

Kalau terlebih panjang, lipatkan je sis. Still boleh lekat 😊

ya puan..ni gambar dr shopee pampers pet2 new born

3y ago

time kasih puan

newborn memang untuk yang baru lahir sis .

pampers pet pet ada ruang yg x tutup pusat.

3y ago

oo,brand pet pet ek..sbb dulu Anak saye YG no 2 tu,guna Pampers yg Ade lengkung Kat pusat tu..Anak sye skrg dah 6 thn.jd lupa brand ape sis..

pet pet new born ok