Jantina baby

Asslm sy 20w..4 januari ni scan..xsabo nyer yaAllah nk tau jantina baby.sape yg xsabo nk tau jjantina tu kite geng..angkt tgn sikt hahhah....tau je jantina trus nk shopping baju nyee hahahah..beby semakin aktif dlm perut2..bgolek2 tendang2 kuat.sedikit senak trus ibuu.ibu terkejut.kuat toi tendang nyer hhahah tq Allah jnji anak ibu sihat

2 Balas

kita dlu 19w buat detail scan, doc da kata perempuan . dan smpai skrg ad jumpa kk dan swasta smue doc pun ckp perempuan . Alhamdulillah . skrg tggu baby ckup masa utk keluar ja .