Susu Maez

Asslamuailaikum saya nak tnya ada x ibu2 pernah minum susu ni, saya dgr baik jugak utk ibu mngandung dan kawan saya sendiri minum baik utk hb, hb rendah elok minum?betul ker? Ada pendpat x? Saaya baru nak try sekotak tengok mcnna??

Susu Maez
1 Balas

Saya dah masuk 3kotak sis, Alhamdulilah okay. Sesuai dengan badan, kulit pun licin dan tak sangat kering. Teruskan sis ☺️

4y ago

Ohh yka sis, wah Alhamdulillah okey boleh continue dengan yakin hehhe, 😍😍😍😝😝tq sis ♥️♥️